Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door

VOOR WIE?

Wil jij ook in het Sterrenteam? Doe dan mee aan de PANNA! Sterrentea-dag. De PANNA! Sterrenteam-dag is de leukste talentenjacht voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Kijk op welke locatie bij jou in de buurt de selectiedag plaatsvindt en schrijf je direct in. De selectiedagen vinden het gehele jaar door plaats. Houdt deze website en onze overige kanalen; PANNA TV!, het magazine en de socials (Instagram, Facebook en PANNA! TV) in de gaten om te zien wat het PANNA! Sterrenteam dit jaar allemaal gaat doen.

TECHNIEK

Techniek is de basis van het voetballen. Je vindt het dan ook vast niet gek dat de beste spelers van de wereld supertechnisch zijn! Zeg nou zelf: baas zijn over de bal is zóóó lekker. Jij geeft de bal richting, jij bepaalt waar en wanneer je je tegenstander het bos in stuurt. Dus: speel als een kampioen!

TACTIEK

Tactiek kan je ook aanleren. Het helpt als je goede jeugdtrainers hebt. Want je leert het meest in de jeugd! Tactiek én je eigen voetbalinzicht (het spel aanvoelen) zijn een supercombinatie.

FYSIEK

Ze zeggen wel eens: ruzie met je lijf is oorlog met de bal! Dit heeft met je lichaam te maken. Ben je sterk? Ben je snel? Kun je de hele wedstrijd rennen? Dit heeft met conditie te maken. Hoe beter jouw conditie, des te beter kan jij als voetballer worden!

MENTAAL

Je hebt spelers die héél veel praten en je hebt spelers die stil zijn. Je hebt spelers die niet tegen hun verlies kunnen én je hebt spelers die heel hard juichen na een doelpunt. Geen mens in de wereld is hetzelfde. Maar het is wel handig om te weten wat voor karakter jouw ploeggenoten hebben. Of mooi gezegd: Over wat voor mentale vaardigheden beschikken jij en jouw vrienden?

Bekijk alle video's over het pannasterrenteam