Sterrenteamdag

Je hoeft geen ster te zijn om een ster te worden!

Onze PANNA! Sterrenteamdag is een leuke en leerzame voetbaldag voor alle voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Beleef een onvergetelijke voetbaldag en wordt daarnaast een nog betere voetballer!

De PANNA! Sterrenteamdagen vinden het hele jaar door plaats op wel 35 verschillende locaties in het hele land. Iedereen kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn van een van de deelnemende voetbalclubs. Tijdens deze voetbaldag staat plezier centraal, want voetballen doe je toch voor je plezier? Ervaar en leer daarnaast wat er allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster. 

In verschillende groepjes krijg je de hele dag door te maken met allerlei leuke oefenvormen. Schiet je graag op doel? Ben jij een dribbelkoning? Of versla je het liefst iedereen tijdens één van de vele partijvormen? Tijdens de PANNA! Sterrenteamdag verveel jij je geen moment!

Talentenjacht

De PANNA! Sterrenteamdag is voor sommige deelnemers meer dan een leuke én leerzame voetbaldag! Deelnemers maken namelijk kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams. Aan het einde van iedere sterrenteamdag nodigen wij een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uit om naar de finaledag te komen. Tijdens deze finaledag krijgen alle geselecteerde voetballers vanuit selectierondes uit het hele land de kans om zich in het PANNA! Sterrenteam te voetballen. Er zullen uit alle finalisten uiteindelijk 3 PANNA! Sterrenteams ontstaan in verschillende leeftijdscategorieën (O10, JO13 & MO13).

Klik hier voor meer informatie over de finaledag!

Programma PANNA! Sterrenteamdag

Programma
Start ochtend

Programma
Start middag

09.30u - Aanmelden + ontvangst voetbaltenues 14.30u - Aanmelden + ontvangst voetbaltenues
10.00u - Start Voetbalquiz (warming-up) 15.00u - Start Voetbalquiz (warming-up)
10.15u - Start training deel 1 15.15u - Start training deel 1
11.15u - Pauze & Penalty shootout 16.15u - Pauze & Penalty shootout
11.30u - Start training deel 2 16.30u - Start training deel 2
12.20u - Uitdelen goodiebags en bekendmaking finalisten 17.20u - Uitdelen goodiebags en bekendmaking finalisten
12.30u - Einde 17.30u - Einde