Richard Knopper nieuwe trainer PANNA! Sterrenteam O10

Transfernieuws: Richard Knopper wordt de nieuwe trainer van het PANNA! Sterrenteam onder 10 elftal! Richard heeft als jeugdtrainer al vele talenten beter gemaakt en jij kan de volgende zijn!

Richard (43) speelde meer dan tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie en 12 interlands voor Jong Oranje! Na zijn spelerscarrière behaalde hij al zijn trainersdiploma’s en ging hij als jeugdtrainer bij Ajax aan de slag. Daar gaf Knopper training aan onder anderen Devyne Rensch, Naci Ünüvar en Sontje Hansen! Dit seizoen zat hij in de Eredivisie op de bank als assistent-trainer van ADO.

Ook heeft Knopper zijn eigen voetbalschool, waar hij fanatieke talenten begeleidt en beter maakt. Met zijn jarenlange ervaring in de voetbalwereld als speler en trainer kan hij de kwaliteiten van iedere jeugdspeler naar een hoger niveau tillen. Daarom zijn we enorm blij dat we hem als trainer van het PANNA! Sterrenteam hebben weten te strikken! Wie weet treed jij in de voetsporen van Rensch en Ünüvar en word je de volgende speler die training krijgt van Knopper!

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door