nieuws

Eerste data en locaties 2020 bekend!

05/02/2020

Nieuw: Speler van de dag op selectiedagen!

02/02/2020

Video teambuildingdag PANNA! Sterrenteam

01/02/2020

Teambuildingdag PANNA! Sterrenteam

31/01/2020

Foto's finaledag sterrenteam 2019

28/01/2020
Ouder nieuws

PANNA! STERRENTEAM

Je hoeft geen ster te zijn om een ster te worden

Onze PANNA! Sterrenteamdag is een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Wil jij een te gekke voetbaldag beleven of een nog betere voetballer worden?

Schrijf je dan hier in voor de PANNA! Sterrenteamdag!

 

De PANNA! Sterrenteamdagen vinden het hele jaar plaats op wel 60 verschillende locaties door het hele land. Iedereen kan meedoen en je hoeft geen lid te zijn van een van de deelnemende voetbalclubs.

Tijdens de PANNA! Sterrenteamdagen staat plezier centraal. Voetballen doe je toch voor je plezier? Aan het einde van iedere speeldag vragen wij enkele spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën om naar de finaledag te komen op 25 oktober 2020! Bij ons hoef je geen ster te zijn om een ster te worden. Iedereen verdient evenveel aandacht en talenten komen uiteindelijk toch wel bovendrijven.

Klik hier voor meer informatie over de finaledag!

VOETBALLEN MET HEEL VEEL EXTRA’S

Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige goodiebag met daarin verschillende cadeaus. Deelname aan een PANNA! Sterrenteamdag kost €34,50. Mocht je uiteindelijk worden gevraagd om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

 

AMBASSADEURS PANNA! STERRENTEAM

  

Agenda

v.v. Twenthe Goor

Woensdag 8 april

RKPSC Pannerden

Woensdag 15 april 

SV Dedemsvaart

Woensdag 15 april 

UVV Utrecht

Woensdag 22 april

MMC Weert

Woendag 29 april

GJS Gorinchem

Woensdag 29 april

SCP Puiflijk

Woensdag 6 mei

v.v. Haarsteeg

Zondag 10 mei

JVC Cuijk

Zondag 10 mei

s.v. BLC Den Bosch

Woensdag 13 mei

v.v. Gestel

Woensdag 20 mei

DCS Zevenaar

Woensdag 10 juni

Klik hier voor een overzicht van alle verschillende locaties en data!

HOE ZIET DEZE VOETBALDAG ERUIT?

Op onze voetbaldag staat plezier centraal. Ervaar en leer wat allemaal komt kijken bij het voetballen als een ster!

Onze partner Voetbalscholing.nl werkt met de Magic-8 Formule. Leer meerdere trucs aan in een simpele opstelling van 8 pilonnen! Dit varieert in o.a. spelvormen, verschillende partijvormen (1v1 tot 5v5) en techniekoefeningen.

Kortom, je verveelt je geen minuut!

Klik hier voor een overzicht van het dagprogramma!

HET TOETJE: SPELEN IN HET PANNA! STERRENTEAM!

Aan het einde van iedere speeldag vragen wij enkele spelers en speelsters om naar de finaledag te komen op 25 oktober 2020! Op deze finaledag zullen al deze spelers en speelsters van alle locaties met elkaar de strijd aangaan om een plek in een van de PANNA! Sterrenteams te kunnen bemachtigen. Er zullen 3 teams ontstaan in verschillende leeftijdscategorieën. 

Deze 3 teams gaan het hele jaar door leuke activiteiten doen en  oefenwedstrijden spelen. Dit om in het voorjaar uiteindelijk aan een internationaal voetbaltoernooi ergens in Nederland te gaan deelnemen. Daarnaast krijgen de sterrenteams een uitgebreide reportage in PANNA! Magazine!

NIEUW IN 2020: Speler van de dag! 

Naast een diverse, omvangrijke speeldag en de uitverkiezingen voor de finale gaan we op elke locatie de Speler van de dag kiezen. Dit kan de meest vrolijke, enthousiaste, fanatieke, slimme of sterke speler/speelster zijn. Deze krijgt van ons een aparte beloning. De uitverkiezing van de speler van de dag staat los van de uiteindelijke spelers die nog een ronde mogen gaan spelen.

SAMENVATTEND KUNNEN WIJ DE VOLGENDE BELOFTES MAKEN


1. Het wordt een afwisselende speeldag waar op verveling de rode kaart staat.

2. Iedereen krijgt bij ons evenveel aandacht.

3. Je mag ook bij vrienden of vriendinnen samenspelen mits de leeftijd dit toelaat.

4. Je betaalt alleen voor deelname aan de PANNA! Sterrenteamdag, eventuele daarop volgende speelrondes zijn gratis.

5. Gezien alle waanzinnige extra’s plus een leuke voetbaldag is dit voetbalevenement het goedkoopste voetbalevenement van Nederland.

6. Wij spreken liever niet over scouten en profvoetballer worden. Plezier staat bij ons voorop. Echter, talenten komen overal bovendrijven en scouts van BVO’s staan ongetwijfeld ook bij ons naar jou te kijken.