Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door

Over PANNA! Magazine

PANNA! Magazine is het coolste voetbalblad van Nederland. Gericht op voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij ons grote broer ELF Voetbal zijn wij er overal bij! Naast leuke verhalen over jouw favoriete voetbalclubs en spelers en hilarische voetbal-moppen, doen we er elke maand mooie posters bij! Ook zijn er altijd leuke prijzen te winnen en kun je het spelletje Face Swap spelen.

Als abonnee van PANNA! heb je natuurlijk veel voordelen:

  • Maandelijks PANNA! in de brievenbus
  • Overal de digitale uitgave op je tablet of smartphone lezen
  • Natuurlijk is een abonnement goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)

Neem nu een abonnement met jouw PANNA! Sterrenteam-kortingscode, ga naar: www.panna-magazine.nl/abonneren.

Virgil van Dijk
Beste speler van de Premier League. Winnaar van de Champions League. UEFA Voetballer van het Jaar. De finale van de UEFA Nations League. Virgil van Dijk (28) beleeft een topjaar! Kan het nog beter Virgil? "Dat kan altijd. We willen dit seizoen alles winnen," meldt hij aan PANNA! Uiteraard vertelt hij nog meer!

FIFA 20
De tijd van slapeloze nachten en uren voor de televisie zitten is aangebroken... FIFA 20 is uit! Onze eigen PANNA!-Martijn heeft zijn nachtrust opgeofferd om FIFA 20 nu al kapot te spelen. Lees in PANNA! alles wat jij moet weten over de nieuwe FIFA-game. Zoals over de speelsnelheid, de statistieken, de career mode en de nieuwe toevoeging VOLTA!

Juan Familia Castillo
Zeven jaar Ajax, drie jaar Chelsea en terug naar Ajax. Deze bijzondere weg hoort bij Juan Familia Castillo. De negentienjarige linksback is blij dat hij nu opnieuw in zijn vertrouwde Amsterdam mag shinen. "Mijn doel? Zo snel mogelijk zijn debuut maken in het eerste elftal."

Fenna Kalma
Doelpunten, doelpunten en nog eens doelpunten. Fenna Kalma leeft ervan en ervoor. De Eredivisie, de Champions League of een jeugdteam van Oranje: het maakt de negentienjarige Friese spits niets uit. Bij Oranje zat ze nog niet. Tot begin september haar telefoon ging. "Nu begint het pas. Ik moet ervoor zorgen dat ik elke wedstrijd erbij zit."

Calvin Stengs
We wisten al dat hij goed was. Maar zó goed? Calvin Stengs (20) blinkt uit bij AZ. Als spits, op de vleugel of op tien: het maakt hem niet uit. Niemand kan hem stoppen. Op voetbalgebied is al superveel bekend over Calvin. PANNA! vroeg hem daarom juist naar hele andere dingen. Zoals zijn kapsel. "Of ik naar de kapper ga? Eigenlijk nooit!"

Anco Jansen
Wat hebben Anco Jansen en Vincent van Gogh met elkaar gemeen? De een was iets beter met een penseel, de ander met een bal. Maar allebei hangen ze in het Drents Museum! Wij gingen kunst kijken, samen met de ster van FC Emmen. "Als je me had gezegd dat ik ooit in een museum zou belanden, had ik je keihard uitgelachen."

Marouan Azarkan & Crysencio Summerville
Bij Feyenoord staan ze bekend als toptalenten én maatjes. Crysencio Summerville en Marouan Azarkan zijn allebei zeventien jaar, vleugelaanvaller en speelden zesenhalf jaar samen. Bij Oranje Onder 19 staat Crysencio, verhuurd aan ADO Den Haag, dit seizoen toch weer mooi met Marouan in het veld. Met dezelfde droom. "We willen samen bij FC Barcelona spelen."

En verder:
Sergino Dest: leren van concurrenten
Vraag het PANNA!-Paskie
Docu-held Lenny: de beste keeper van Terschelling
De ELF grootste talenten uit de Eerste Divisie
Andy Robertson: van tuinman tot Champions League-winnaar
Ontleed: Ansu Fati (FC Barcelona)
Clubportret: Young Boys
Legend: Henrik Larsson
De nieuwe sterren van Chelsea
Wereldkaart: wereldreizigers in de Eredivisie!
Wie van de drie liegt?
Rondje langs de velden: ex-Eredivisiehelden in Europa!
Moppentrommel
Instavolger: Milan Koolhoven
De héél moeilijke... PANNA! Puzzel
PANNA! Report
XXL Superposters van Donyell Malen, Quincy Promes, Sergio Agüero en Steven Berghuis

Bekijk alle video's over het pannasterrenteam