Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door

Over PANNA! Magazine

PANNA! Magazine is het coolste voetbalblad van Nederland. Gericht op voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij ons grote broer ELF Voetbal zijn wij er overal bij! Naast leuke verhalen over jouw favoriete voetbalclubs en spelers en hilarische voetbal-moppen, doen we er elke maand mooie posters bij! Ook zijn er altijd leuke prijzen te winnen en kun je het spelletje Face Swap spelen.

Als abonnee van PANNA! heb je natuurlijk veel voordelen:

  • Maandelijks PANNA! in de brievenbus
  • Overal de digitale uitgave op je tablet of smartphone lezen
  • Natuurlijk is een abonnement goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)

Neem nu een abonnement met jouw PANNA! Sterrenteam-kortingscode, ga naar: www.panna-magazine.nl/abonneren.

Zaalvoetbaltips
Nu het kouder en kouder wordt, is de kans op afgelaste wedstrijden steeds groter. In de winterstop ligt het buitenvoetbal zelfs helemaal stil. Waarschijnlijk gaan jullie dan de zaal in. Lekker warm, maar toch een heel andere manier van spelen. PANNA! vroeg Yoshua St. Juste (31), aanvoerder van het Nederlands zaalvoetbalteam, om tips. En die kregen we!

De grote PANNA! Winterdoeboek Quiz
Verveel je je op de achterbank van de auto, regent of sneeuwt het buiten of wil je gewoon je voetbalkennis testen? Speel dan PANNA!'s Grote Winterdoeboek Quiz. We zeggen er alvast bij: dit is niet de makkelijkste quiz. Vraag één geven we hierbij al weg: voor welke club speelt Xavi Simons?

Donyell Malen
Donyell Malen is los. Helemaal los. In de Eredivisie, in de Europa League, in Oranje: overal scoort hij. PANNA! wilde graag alles weten van de doelpuntenmachine van PSV. "Ik ben nu natuurlijk ietsje ouder en heb meer ervaring. Snel was ik al, maar vorig seizoen handelde ik nog te onrustig."

De PANNA! Nationaliteiten Quiz
Dat Harry Kane uit Engeland komt en Sergio Ramos uit Spanje wist je waarschijnlijk al. Weet je ook voor welk land deze acht topspelers uitkomen? Omcirkel het juiste antwoord. De eerste geven we al weg. Uit welk land komt Jan Oblak? Oh ja, de quiz staat er liefst twee keer in!

PANNA!-Paskie!
Onze eigen PANNA!-Paskie komt ook deze uitgave aan bod. Deze keer konden jullie via Insta suggesties doen om Paskies FUT-team te verbeteren. Paskie kiest het beste team, samengesteld met een budget van 2,7 miljoen coins. Hij koos voor het team van @siemvanes2003 met Mané en Son. Waarom? Dat lees je in het Winterdoeboek.

Warmetips van Warner Hahn
Keepen in de winter? Dat is bibberen in de kou! Daar weet Warner Hahn alles van. De keeper van sc Heerenveen is na jaren rillen onder de lat een echte expert als het gaat om warm blijven. Daarom: tips van Warner 'Warmer' Hahn!

Naci Ünüvar
Hij werd vorig seizoen al tweede in de PANNA! Top 100 en heeft sindsdien niet stilgezeten. Naci Ünüvar stormt richting de eerste plek. Wij gingen op bezoek bij het megatalent van Ajax Onder 19 en zijn familie. "Naci is een winnaar!".

PANNA! Skill Games!
WK, Champions League: leuk en aardig allemaal. Het draait natuurlijk om de PANNA! Skill Games! In de nieuwste aflevering op PANNA TV!, een battle tussen twee FC Emmen-vrienden: Luciano Slagveer vs Michael Chacón.

David Alaba
David Alaba laat zich niet tegenhouden door een bergje hier en daar. De linksback van Bayern München is de beste speler van de Alpen. Lees in het Winterdoeboek alles over de Alpenkoning, de jongste debutant ooit in de nationale ploeg van Oostenrijk!

En verder:
Paspoort
Raad de stadions!
Zoek de 6 verschillen
Woordzoeker
Geheimschrift van Vivianne
Face App!
PANNA! Kleurplaat
Ontwerp het PANNA!-uitshirt!
Rara wie ben ik?
PANNA!'s Moppentrommel
Grote Quiz!
Spot het Nepnieuws!
Transfersom Quiz!
Nooit heb ik...
Maak je eigen strip!
Doolhof!
Zo vieren voetballers de Kerst
Raad de FIFA-kaartjes!
Zoek twee dezelfde kaartjes!
Raad de Tattoo Quiz!
Test je shirt kennis Quiz!
Zoek de bal Quiz!
Raad de clublogo's!
Sneeuwpopquiz
FIFA Quiz!
Voetbal Hamburger
Doe de Koen Weijland Quiz!
Spandoek tekenen!

Bekijk alle video's over het pannasterrenteam