Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door

Over PANNA! Magazine

PANNA! Magazine is het coolste voetbalblad van Nederland. Gericht op voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij ons grote broer ELF Voetbal zijn wij er overal bij! Naast leuke verhalen over jouw favoriete voetbalclubs en spelers en hilarische voetbal-moppen, doen we er elke maand mooie posters bij! Ook zijn er altijd leuke prijzen te winnen en kun je het spelletje Face Swap spelen.

Als abonnee van PANNA! heb je natuurlijk veel voordelen:

  • Maandelijks PANNA! in de brievenbus
  • Overal de digitale uitgave op je tablet of smartphone lezen
  • Natuurlijk is een abonnement goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)

Neem nu een abonnement met jouw PANNA! Sterrenteam-kortingscode, ga naar: www.panna-magazine.nl/abonneren.

Weet jij wie de rivaal is van FC Utrecht? Hoeveel prijzen sc Heerenveen ooit heeft gewonnen? Waar komt Dylan Ryan van Willem II vandaan? En weet je hoe lang het contract van Dusan Tadic nog loopt? Alle antwoorden zijn te vinden in PANNA! 43, omgedoopt tot onze competitiespecial. Compleet met teamfoto's, gegevens van de Kidsclub en de PANNA! voorspelling. Alle achttien Eredivisieclubs komen uitgebreid aan bod.
Daarnaast opnieuw diverse toffe interviews:

Dusan Tadic
Het schijnt dat Real Madrid-speler Casemiro nog steeds huilend zijn moeder opbelt als hij weer een nachtmerrie heeft gehad over Dusan Tadic. De Servische aanvaller kende een superseizoen en bezorgde Ajax twee prijzen en een halve finaleplek in de Champions League. Wij spraken Dusan over het nieuwe seizoen en zijn liefde voor Ajax. "Ook al ben ik nu aanvoerder. Mijn rol is nog steeds hetzelfde."

Pablo Rosario
Ibrahim 'Ibi' Afellay is dit seizoen de nieuwe aanvoerder van PSV. Hij is alleen nog niet helemaal fit en daarom mag Pablo Rosario de aanvoerdersband dragen van Mark van Bommel. Maar wat houdt dat eigenlijk in, aanvoerder zijn? Wij vroegen het Pablo zelf. "Ik ben natuurlijk heel trots dat ik de aanvoerder mag zijn van zo'n mooie club!"

Vragen aan... PANNA!-Paskie!
We hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen wie Paskie Rokus is. De Ruud Gullit van de eSporters, legend op YouTube. En ook een beetje onze eigen PANNA!-Paskie. Iedere editie beantwoordt hij vanaf nu jullie vragen beantwoorden. Dien die vraag in via de Insta van PANNA! Paskie kreeg deze eerste keer liefst 22 vragen op zich afgevuurd. De antwoorden lees je in PANNA! 43.

Perr Schuurs
Het grootste talent van Europa vervangen? Nee, het is niet zomaar een klusje waarmee Perr Schuurs bij Ajax werd opgezadeld. Maar het gaat de Limburgse verdediger tot dusver verrassend goed af! Matthijs de Ligt? Wie? Het is tijd voor suPerr Schuurs! "Ik heb geleerd dat je bij een club als Ajax niet bescheiden kunt zijn."

Het nieuwe FIFA 20-duo
Sierd de Vos en Jeroen Grueter leveren het commentaar bij FIFA 20. Voor het eerst! El Sierd ken je natuurlijk van uitspraken als 'Koekoek!' en 'Rattatatata!'. Jeroen van de NOS wordt gezien als een van de beste sportcommentatoren van Nederland. Het duo vervangt Evert ten Napel en Youri Mulder en dat vinden ze supervet! PANNA! sprak uitgebreid met de twee. "In mijn studententijd heb ik veel FIFA gespeeld en ik ben er aardig goed in."

Zomerknallers!
Een beetje topvoetballer kost tegenwoordig meer dan een compleet stadion. Ook deze zomer werd er weer met miljoenen gesmeten alsof het pepernoten zijn. PANNA! zet de grootste toptransfers nog een keer op een rij!

En verder:
- Glazen Bol: bekende Nederlanders voorspellen de Eredivisie!
- Het voetballeven van schijntrapkoning Xavi
- Superzaakwaarnemer Mino Raiola
- De vetste voetbalshirts van komend seizoen!
- Ontleed: Lucas Hernandez (Bayern München)
- PANNA! Legends: Robin van Persie
- Prijsvragen
- Fotostrip met Kylian Mbappé
- Moppentrommel
- Nieuwsflitsen
- XXL Superposters van Bruma, Orkun Kökcü, Dusan Tadic en Frenkie de Jong

Bekijk alle video's over het pannasterrenteam