Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door

Over PANNA! Magazine

PANNA! Magazine is het coolste voetbalblad van Nederland. Gericht op voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij ons grote broer ELF Voetbal zijn wij er overal bij! Naast leuke verhalen over jouw favoriete voetbalclubs en spelers en hilarische voetbal-moppen, doen we er elke maand mooie posters bij! Ook zijn er altijd leuke prijzen te winnen en kun je het spelletje Face Swap spelen.

Als abonnee van PANNA! heb je natuurlijk veel voordelen:

  • Maandelijks PANNA! in de brievenbus
  • Overal de digitale uitgave op je tablet of smartphone lezen
  • Natuurlijk is een abonnement goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)

Neem nu een abonnement met jouw PANNA! Sterrenteam-kortingscode, ga naar: www.panna-magazine.nl/abonneren.

MATTHIJS DE LIGT
Al na een paar dagen in Turijn wist iedereen bij Juventus: die Matthijs de Ligt wordt een hele grote. Iedere dag in het krachthonk, heel bewust letten op voeding en een grondige studie van tegenstanders: Matthijs grijpt alles aan om beter te worden. Deed hij dat altijd al? PANNA! maakte een rondje langs de mensen die de Oranje-verdediger al kenden toen hij nog melktanden had.

ERLING BRAUT HAALAND
Als de hele Europese top om jouw handtekening vecht, kun je wel wat. Erling Braut Haaland kan wel wat. Meer specifiek: hij kan scoren. Heel veel scoren! Borussia Dortmund won de strijd en plukt in het nieuwe jaar de vruchten van het doelpunteninstinct van de Noorse superspits. Tijd voor een portret!

LUIS SINISTERRA
Feyenoord draait een moeizaam seizoen. Dat is jullie niet ontgaan. Eén speler doet het juist verrassend goed. Luis Sinisterra trakteert de fans op prachtige trucjes, is razendsnel en maakt ook nog prachtige doelpunten. Waarschijnlijk weet je niet veel over hem. Daar brengen we nu verandering in!

CHAMPIONS LEAGUE
Alleen de sterkste clubs blijven over! Na de winterstop doen nog maar zestien teams mee in de Champions League. Ajax werd helaas uitgeschakeld, maar de overgebleven teams gaan er zeker nog een spektakel van maken. Dit moet je weten over de laatste zestien!

CALVIN STENGS
Hij is zonder twijfel een van de uitblinkers van dit Eredivisie-seizoen: Calvin Stengs. De goedlachse sterspeler van AZ heeft alle reden tot lachen. Gedebuteerd bij Oranje, een ster geworden in Alkmaar en bovendien vrij van blessures; het gaat Calvin voor de wind! Alle reden dus om eens diep in zijn verhaal te duiken. Wij spraken familie, vrienden en oude bekenden en leerden alles over de parel van AZ!

SHANICE VAN DE SANDEN
Zo flitsend als op het veld, is Shanice van de Sanden ook ernáást! De 27-jarige aanvaller van Olympique Lyon en Oranje is een echte stijlicoon! Bij Shanice kan het niet gek genoeg! Grote kettingen, oorbellen en ringen: alle combinaties bedenkt ze zelf. En daar wilde PANNA! meer van weten!

En verder:
- Dave Steenis: Keeper bij GVV, maar scheids bij Ajax!
- Mark van der Maarel (FC Utrecht), de ultieme teamspeler
- Sparta-aanvoerders Adil Auassar en Bryan Smeets
- Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St. Juste (Mainz 05), vrienden in de Bundesliga
- Dario van den Buijs (Heracles Almelo), wandelen met Messi
- Topvoetballers en hun bijzondere hobby
- PANNA!-Paskie met tactische tips
- Winterstopfeest, wat deden de profs in de winterstop
- Clubportret: Juventus
- Ontleed: Myron Boadu (AZ)
- PANNA! Legends: Andrea Pirlo, wonderwandelaar
- Fotostrip: slaapmaatjes
- De héél moeilijke... PANNA! Puzzel
- PANNA! Fotoprijsvraag
- PANNA!-Instavolger: Stijn van Zanten (Westlandia)
- PANNA! Report
- XXL Superposters van: Jackie Groenen, Nico Tagliafico, Steven Bergwijn en Roberto Firmino

PANNA! 46 ligt in de winkelschappen voor 5,50 euro.

Bekijk alle video's over het pannasterrenteam