Het PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door

Over PANNA! Magazine

PANNA! Magazine is het coolste voetbalblad van Nederland. Gericht op voetbalfans in de leeftijd 7-14 jaar! In PANNA! Magazine lees je alles over de nationale en internationale voetbalwereld. Mede dankzij ons grote broer ELF Voetbal zijn wij er overal bij! Naast leuke verhalen over jouw favoriete voetbalclubs en spelers en hilarische voetbal-moppen, doen we er elke maand mooie posters bij! Ook zijn er altijd leuke prijzen te winnen en kun je het spelletje Face Swap spelen.

Als abonnee van PANNA! heb je natuurlijk veel voordelen:

  • Maandelijks PANNA! in de brievenbus
  • Overal de digitale uitgave op je tablet of smartphone lezen
  • Natuurlijk is een abonnement goedkoper dan losse PANNA!’s in de winkel
  • 4 x per jaar een special thuisgestuurd (o.a. het zomerdoeboek)

Neem nu een abonnement met jouw PANNA! Sterrenteam-kortingscode, ga naar: www.panna-magazine.nl/abonneren.

De Ligt reageert verheugd op zijn uitverkiezing. “Ik ben blij dat ik heb gewonnen”, zei hij bij het in ontvangst nemen van de PANNA! Top 100-trofee, die een mooi plekje krijgt in zijn huis. “Een trofeeënkamer? Daarvoor heb ik nog niet genoeg gewonnen. Misschien komt het er ooit van.”

En over het passeren van Kluivert: “Vorig jaar werd ik derde. Maar als mij een keer iets overkomt, gebeurt het me daarna niet nog een keer haha.”

De PANNA! Top 100 is een jaarlijkse uitgave van PANNA! Magazine, het kidsmagazine van ELF Voetbal, met daarin de honderd grootste talenten tot twintig jaar. Het magazine ligt vanaf nu in de winkel. Vele jeugdinternationals passeren de revue, de tien grootste talenten bij de meisjes, maar ook de grootste talenten in Spanje, Engeland en Duitsland. Haast je naar de winkel!

Bekijk hier de video van de uitreiking.

Bekijk alle video's over het pannasterrenteam