Teambuildingdag PANNA! Sterrenteam

De toptalenten van onze PANNA! Sterrenteams moeten zich goed voorbereiden op de wedstrijden die ze samen gaan spelen. Voor een team is het belangrijk om elkaar goed te leren kennen. Dit deden ze op de teambuildingdag in De Avontuurfabriek in Loosdrecht! Helpt zo’n dag voor het teamgevoel?

Vanuit het hele land zijn de spelers naar De Avontuurfabriek gekomen om samen voetbalspellen te spelen. Het doel? Een hechter en beter team worden! Dat is zeker gelukt. De bal gaat steeds vlotter rond: goed teamwork! En waar in het begin nog vooral alleen wordt gejuicht, zoeken ze elkaar later op om samen een doelpunt te vieren.

Er zijn drie teams dit jaar: een meisjesteam Onder 13, een jongensteam Onder 13 en een gemengd team Onder 10. Annick is een van de tien speelsters van het meisjesteam. Bij haar eigen club zit ze bij de jongens. “Daar wilde ik niet meer bij de meisjes in het team, want die durfden geen overtreding te maken en speelden niet fel. Mijn teamgenoten doen dat wel.”

Bij het PANNA! Sterrenteam speelt ze weer in een team met alleen meisjes. “Een superleuk team! We kunnen heel goed samen voetballen maar ook heel goed lol maken!” Ze kent van al haar teamgenoten de naam, al is het soms best lastig ze te onthouden. “Daar heb ik vandaag op geoefend, zodat ik van niemand de naam ga vergeten.”

Annick vindt de gezamenlijke spelletjes tijdens de teambuildingdag een goede manier om elkaar beter te leren kennen. “Doordat je samen spellen speelt ben je automatisch aan het praten.” Om die reden vond ze het biljartvoetbal het leukst. “We konden tijdens het spelen veel kletsen!”

De komende maanden spelen de drie Sterrenteams een aantal toernooien. Dan mogen ze laten zien hoe hecht ze zijn geworden! Benieuwd wie deze toptalenten zijn?

Bekijk hier welke spelers er dit seizoen spelen in onze 3 PANNA! Sterrenteams!