Ruben Schaken nieuwe trainer PANNA! Sterrenteam JO13

Goed nieuws! Ruben Schaken is één van de nieuwe hoofdtrainers van het PANNA! Sterrenteam! Hij zal het Sterrenteam Jongens onder 13 onder zijn hoede nemen. Met zijn jarenlange ervaring in de voetbalwereld kan hij veel betekenen voor de ontwikkeling van jeugdspelers.

Als kleine jongen droomt iedereen ervan om ooit voor het Nederlands elftal te spelen. Uiteindelijk is die eer maar voor een beperkt aantal spelers weggelegd. Ruben Schaken (38) is een van die spelers! Hij speelde zeven interlands voor het Nederlands elftal! Heel gaaf dus dat hij trainer wordt van het PANNA! Sterrenteam! Schaken speelde meer dan honderd wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daar zoefde hij veel verdedigers voorbij met zijn snelheid en flitsende acties.

Sinds 2011 heeft hij zijn eigen voetbalschool, waar hij jonge voetballers beter maakt. Met zijn techniektrainingen en enthousiasme probeert Schaken van ieder talent een echte topper te maken! Training krijgen van een voormalig Eredivisie-speler die in het Nederlands elftal heeft gevoetbald: dat wil toch iedereen?!

PANNA! Sterrenteam wordt mede mogelijk gemaakt door