PANNA! Sterrenteamdagen mogen doorgaan!

Vanwege de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus in Nederland volgt hieronder een update wat betreft de PANNA! Sterrenteamdagen.

Goed nieuws, alle PANNA! Sterrenteamdagen mogen doorgaan!

Alle PANNA! Sterrenteamdagen die wij organiseren vallen net buiten de aangekondigde maatregelen van 14 oktober 2020, lees: 
"Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis."

Er kan tijdens de PANNA! Sterrenteamdag dus gewoon in teamverband getraind worden!

Om aan alle nieuwe maatregelen gehoor te geven, zal onderstaande werkwijze worden gehanteerd:

  • Uw kind wordt bij de hoofdingang door ons team opgevangen om zich te melden.
  • U mag als ouder (toeschouwer) op deze dag helaas niet komen kijken door de nieuwe regels, maar wij beloven u dat uw zoon of dochter in goede handen is bij onze trainers.

Let op! Er is echter één uitzondering:
Doet uw kind mee aan een PANNA! Sterrenteamdag op een locatie waarbij uw kind geen lid is van de betreffende club? Dan valt u als chauffeur onder de noemer "teambegeleiding". In dit geval valt u dus niet onder de regel voor toeschouwers en mag u dus wel aanwezig zijn bij uw kind tijdens de PANNA! Sterrenteamdag.

  • Bij de ingang ontvangen deelnemers het gratis voetbaltenue en worden door ons team naar een ruimte verwezen om zich daar om te kleden.
  • Doordat alle sportkantines dicht zijn, is het helaas niet meer mogelijk om een lunch aan te bieden. Graag vragen wij u als ouder/begeleider om ervoor te zorgen dat uw kind(eren) een eigen bidon met inhoud en voldoende eten bij zich/haar heeft. Deelnemers die al hebben betaald voor een lunch zullen per mail op de hoogte worden gesteld van de afhandeling hiervan.
  • Er is voor deelnemers/begeleiders ten alle tijden een mogelijkheid tot het desinfecteren van de handen. 

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Heeft u toch nog vragen?
Neem dan contact op met sjoerd@elf-panna.nl.